Cançó Per A Tots, Cançó Per A Tú - Àtic - Temps Damor (Cassette, Album)


1986
Label: Picap - 11 0006 • Format: Cassette Album • Country: Spain • Genre: Pop • Style: Vocal
Cançó Per A Tots, Cançó Per A Tú - Àtic - Temps Damor (Cassette, Album)

Cançó per a tots, cançó per a tu no sé si mai sabrem trobar un camí junts. Cançó per a tots, cançó per a tu que us acompanyi si la vida ens guarda lluny. Cançó per a tots, cançó per a tu sempre sereu a casa meva ben rebuts. Cançó per a vèncer tristeses de l'amor, cançó per a viure la vida tal com som. Fes-me una estona.

Informació i lletra de la cançó Goig de viure, de l'àlbum Temps d'amor () de Àtic a Viasona.

 · Cançó per a tu. Afegint Barcelona, La Laia estudia dret a la Universitat de Barcelona. Treballa els matins a la biblioteca de la universitat per pagar-se els estudis, i compon cançons en el seu temps lliure. La Laia acaba de començar a sortir amb l'Ignasi, un estudiant de matins compromès amb la lluita clandestina contra el.

ós posin d'acord. Una cançó que. comença a ser vella de tant repetir-se. cada any. Ja. n'hi ha prou d'haver. d'engolir-nos les nostres festes nacionals. i populars mentre ens tocà cele-tàries per al dia 11 constituirà enguany un acte de suport a l'Estatut. brar festes que .

La banda texana THE BLACK ANGELS es va inspirar, per triar el seu nom, en una cançó de Lou Reed i John Cale anomenada The Black Angel's Death Song, publicada al mític The Velvet Underground & Nico (), el disc de la portada amb el plàtan, dissenyada per Andy ted Reading Time: 7 mins.


Join Me (C&J Breaks Mix) Birth Of Life - SiJ - Way To Dream (File, Album) Cuzz* - Special Time For Love (Vinyl)

1 thoughts on “Cançó Per A Tots, Cançó Per A Tú - Àtic - Temps Damor (Cassette, Album)


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'bike_shopblog_comment' not found or invalid function name in C:\P\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-includes\class-walker-comment.php on line 179

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING